Doja Cat, Renkli Dünyasıyla Kozmetik Alanında

0
87

Son vakitlerde herkesin severek dinlediği ve yeni albümü Planet Her ile dünyayı tesiri altına alan ünlü rapçi Doja Cat, BH Cosmetics ile işbirliği yaparak bir makyaj koleksiyonu çıkardığını duyurdu.

Doja Cat, üçüncü stüdyo albümü “Planet Her” için ilhamını Natalie Portman’ın başrolünü üstlendiği “Annihilation (Yok Oluş)” sinemasından aldığını belirtmişti. Yeni makyaj koleksiyonunun yaratılışında ise “Planet Her” albümü ve müziğinden ilham aldığını söylüyor. Kontaklı olarak, tabiatın ilahi gücü ve tüm prizmatik ögeleri da koleksiyonun ilham kaynağı olmuş.

Yıllardır eyeliner’a hatta cat-eye görünüşüne ilgi duyan Doja, yeni çıkardığı koleksiyonunda da eyeliner’ı unutmamış üzere görünüyor. Doja, lise yıllarında yaptığı devasa cat-eye makyajıyla arkadaşlarının sık sık tenkitleri altında kaldığını ve ona Amy Winehouse ismini taktıklarını söylüyor. Yıllarca cat-eye eyeliner makyajı üzerine çalışıp, artık eksiksiz bir iş çıkardığını da lisana getiriyor. Tıpkı vakitte, küçükken annesini makyaj yaparken izleyerek ve sık sık annesinin makyaj gereçlerini çalarak makyaj yapmayı öğrendiğini açıklıyor.

Koleksiyonda, eyeliner dışında rengârenk far paleti, çeşitli renklerde rujlar, aydınlatıcı, maskara, ayna ve makyaj fırçaları da bulunuyor. Doja, far paletinde tabiattaki tüm renkleri buluşturmayı istediğini söylüyor. Ayrıyeten bu makyaj koleksiyonunu, kendi makyaj rutini için değil; hayranlarının muhtaçlık duyduğu eserleri ve kendi olmazsa olmazlarını yaratmaları için oluşturduğunu da ekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz