Rimowa’nın Yeni Yüzü: Rihanna ve Lebron James

Rihanna, LVMH bünyesinde yer alan Rimowa markası için LeBron James, Roger Federer ve Patti Smith'in de yer aldığı yeni "Never Still" kampanyasının yüzü oldu.

0
113

Seyahat valizi şirketi Rimowa, çok sayıda ünlü yüzün yer aldığı yıldızlarla dolu yeni kampanyasını tanıttı. “Never Still” adlı kampanya, yeni bir hareket çağında seyahatin değişen manzarasına özellikle odaklanarak, seyahatin bir mirasın inşasına nasıl katkıda bulunduğunu yakalamayı amaçlıyor.

Dört kampanya filmi aracılığıyla Rimowa, şarkıcı Rihanna, basketbol yıldızı LeBron James, yazar Patti Smith ve tenis şampiyonu Roger Federer dahil olmak üzere öne çıkan her ünlünün seyahatle ilişkisini inceliyor. Kişisel bakış açıları, Covid sonrası bir spot ışığında seyahati ve her yıldızın olağan yaşam tarzlarına geri dönerken hareketle yenilenen deneyimini keşfediyor.

Kampanya kapsamında, çapraz askılı ve büyük boy bir çanta da dahil olmak üzere, kesinlikle seyahat çantası olarak kabul edilmeyen etiketin son Never Still koleksiyonundan öğeler de yer alıyor. Ayrıca, alüminyum detaylara ve deri kulplara sahip klasik sert kabuklu valizi de dahil olmak üzere, Rimowa’nın bir dizi temel bagaj stili de bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz